dimarts, 6 de gener de 2015

QÜESTIÓ D'IMAGINACIÓ 2O15

QÜESTIÓ D’IMAGINACIÓ 2015

Iniciem el 4º Any de QÜESTIÓ D’IMAGINACIÓ  i obro novament el Planning de convidats pel programa a ràdio Castelldefels. T'agradaria ser el convidat-da en una emissió? Les gravacions són a Castelldefels els dimecres a les 16h. Després s’emet el mateix dimecres a les 22h. i es repeteix els dissabtes a les 17h., a banda de la difusió mitjançant el nostre blog. Si t'interessa, diguem una data i quedem d'acord, comptant sempre els dimecres a partir del 14/01. Contacta amb mi per e-mail a: qdimaginacio@hotmail.com, o pel mateix facebook en missatge personal.

QÚESTIÓ D’IMAGINACIÓ és un programa dedicat a la cultura popular, però sempre –o gairebé sempre– des de la vessant del bon humor i la diversió. Cada emissió la comparteixo amb un convidat, que parla de la seva tasca i ens aporta alguna mostra d’ella. Pel meu programa han passat: conta-contes, escriptors, poetes, narradors, cantants, músics, mags, pallassos, actors, companys d’altres ràdios, sexòlegs, professors de tai-chi o de ioga, viatgers, emprenedors d’accions solidàries, pintors i un llarg etc. Normalment gent no (o poc) coneguda però que diu coses i té ganes de seguir-les dient. Qualsevol persona que pensi i faci quelcom relacionat amb la imaginació té les portes obertes. Per participar al meu programa l’únic que cal és tenir ganes de passar-ho bé i compartir-ho. Actualment el programa s’emet a Ràdio Castelldefels els dimecres a les 22h. i es repeteix els dissabtes a les 17h. La gravació es fa els dimecres cap a les 16h a Castelldefels.


QÜESTIÓ D’IMAGINACIÓ 2015

Iniciamos el 4º Año de QÜESTIÓ D’IMAGINACIÓ y abro nuevamente el Planning de invitados para el programa en radio Castelldefels. ¿Te gustaría ser el invitado-a en una emisión? Las grabaciones son en Castelldefels los miércolees a las 16h. Después se emite el mismo miércoles a las 22h. y se repite los sábados a las 17h., además de su difusión a través de nuestro blog Si te interesa, dime una fecha y quedamos de acuerdo, contando siempre los miércoles a partir del 14/01. Contacta conmigo por e-mail a: qdimaginacio@hotmail.com, o por el mismo facebook en mensaje personal.


QÚESTIÓ D’IMAGINACIÓ es un programa dedicado a la cultura popular, pero siempre –o casi siempre– con un estilo de buen humor y diversión. Cada emisión la comparto con un invitado, que habla de su tarea y nos aporta alguna muestra de ella. Por mi programa han pasado: cuenta-cuentos, escritores, poetas, narradores, cantantes, músicos, magos, payasos, actores, compañeros de otras radios, sexólogos, profesorrs de tai-chi o de yoga, viajeros, emprendedores de eventos solidàrios, pintores y un largo etc. Normalmente gente no (o poco) conocida pero que dicen cosas y tiene ganas de seguir diciéndolas. Cualquier persona que piense y haga algo relacionado con la imaginación tiene las puertas abiertas. Para participar en mi programa lo único que hace falta es tenir ganas de pasarlo bien y compartirlo. Actualmente el programa se emite en Ràdio Castelldefels los miércoles a las 22h. y se repite los sábados a las 17h. La grabación se realiza los miércoles hacia las 16h en Castelldefels.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada