dissabte, 4 de juliol de 2015

Q-I Castelldefels Programa 100. ESPECIAL CENTENARI amb MAYTE ORTIZ, ANNA BENÍTEZ, ANTÒNIA PILAR VILLAESCUSA, VIRGÍNIA CORRALES i JOSEP ICARIA.

Ja el teniu aquí! Programa absolutament meravellós per celebrar el centenari de Qüestió d'Imaginació. Acompanyat per amics i artistes excepcionals: ANNA BENÍTEZ, ANTÒNIA PILAR VILLAESCUSA, VIRGÍNIA CORRALES, JOSEP ICARIA i la inestimable aportació de la meva dona MAYTE. Tots ells van deixar tasts memorables de les seves creacions i ens van omplir de contes, poemes i relats de molt diferents registres però tots extraordinaris.
També vam canviar moltes estones papers i vaig passar d'entrevistador a entrevistat i "patir" l'espai traïció que com a justa revenja em van preparar els meus amics convidats.
Durant gairebé dues hores vam fruir plenament de la ràdio, de l'amistat i de l'esperit de Qüestió d'Imaginació al cent per cent.
Amb ganes de repetir-ho i seguir endavant gràcies a l'energia immesurable que van aportar-me tots els companys presents. Gràcies amics, per gent i amb gent com vosaltres tot paga la pena. Us estimo!
Visca la IMAGINACIÓ i COMPARTIR-LA!
Bon Estiu!
Pitja aquí per escoltar l'emissió referida:
http://www.ivoox.com/questio-d-imaginacio-100-cast-01-07-15-audios-mp3_rf_4721371_1.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada